Arrangemang Fredag

På Fredagen anordnas inga turneringar som man måste föranmäla sig till. Istället har vi satsat på ett öppet och mer avslappnat event med annan fokus.

Arrangemang under Fredagen:

Prova på spel:
Under Fredagen kommer det finnas möjlighet att prova på olika spelsystem för den som är nyfiken! Vi kommer ha ett flertal bord igång där erfarna spelare kommer guida er igenom ett prova på spel. Detta är öppet för alla intresserade och kostar ingenting.
Följande spel kommer finnas till hands att prova:
Epic:Armageddon (storskaligt krig i 40K universumet med 6mm modeller)
Warmaster (Episka bataljer i 10mm skala i den numera avsomnade Warhammer Fantasy Battle settingen)
Warhammer 40000 (Sci-fi strider med 28mm modeller. Världens största och kändaste figurspel)
Bushido (Skirmish spel i japansk fantasy setting, tänk ninjor, samurajer, demoner och zombies!)

Fria spel:
Det kommer under hela Fredagskvällen även finnas möjlighet för dig som är mer erfaren spelare att ta ett parti i valfritt spelsystem på en ny eller gammal bekantskap! Kom och spela dina favoritspel under avslappnade former över en öl eller två!
Detta är öppet för alla intresserade och kostar ingenting.

Figurspels-loppis:
Saknar du ett par specifika delar eller modeller till din favoritarmé? Blev det alldeles för mycket gubbar över från ditt senaste målarprojekt?
Kom då och delta på vår figurspelsloppis! Här kan man fynda bland folks bitzboxar och gamla samlingar och även sälja av sina egna modeller som tar upp plats i garderoben. Köp, sälj och byt fritt med andra spelare under kvällen.