GubbCon 2!

Jajjemänsan, ni läste rätt! GubbCon återvänder med en andra event redan i höst!

Efter det lyckade första konventet hölls i Januari så kände vi i arrangörsgruppen att vi inte ville vänta ett helt år till innan vi ställde till med baluns igen.
Med hjälp av den utvärderingsenkät vi skickade ut efter förra konventet har vi nu ändrat runt lite i formen på konventet samt bytt lokaler som kan möta de önskemål som våra besökare hade från förra gången.

Just lokalerna är vi extra glada över att kunna presentera! Kulturkvarteret Hallarna ligger mitt i Norrköping. Endast ett stenkast bort ligger både stadens buss- och tågstation så långväga gäster kommer ha det väldigt enkelt att ta sig till lokalen.
Hallarna har också egen Bar och Restaurang vilket gör att vi kan garantera högklassig nivå på både mat och dryck för alla deltagare. Skulle maten mot förmodan inte falla en på läppen ligger ett flertal restauranger inom något kvarters avstånd.

Vi har även satt ribban mycket högre för fler och mer professionella turneringar under nästa konvent! GubbCon 2 kommer helt enkelt bli bättre på alla sätt än sin förlaga!

Hoppas vi ses där!

Keep-Calm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s